Gość Robert Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam. Boli mnie prawa ręka w okolicy ramienia już od tygodnia, a może nawet dwóch tygodni. Tylko nie przypominam sobie żebym coś sobie z nią zrobił. Na początku myślałem, że to może zakwasy od jazdy na rowerze. Ręka boli szczególnie jak podnoszę do góry i rano gdy się budzę. Według tego schematu http://imageshack.us/photo/my-images/76/anatomicznabudowaminiramienia2.png/ boli mnie mięsień naramienny. Czy mam się udać z tym do lekarza? Co to może być i czym jest to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Najlepszy lekarz. Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 To rak, trzeba amputować. pozdrawiam xd5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi