Gość Dorota Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam, w opisie RTG napisano zgrubienie opłucnej lewego szczytu. Co to oznacza i czy jest niebezpieczne dla zdrowia? Dziękuje i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jest to podobno pozostałość po przybytej chorobie,osobiscie mam to samo lecz podczas zdjęć RTG lekarz raz opisuje tą zmianę na obu PŁUCACH nastepnym razem, nic takiego nie pisze a jeszcze nastepnym ,że tylko na prawym płucu.Diagnoza była stawiana przez tego samego lekarza. Z tego co mówia inni lekarze nie jest to aż tak bardzo instotne i każą sie tym nie przejmowć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danuta Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 U mnie z rtg wyszlo nieco pogrubiala oplucna szczytow pluc boje sie ze to gruzlica dzisiaj mam wizyte u specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chora Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pani Danuto,co stwierdził lekarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi