Gość adam Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 WITAM PRZESZEDLEM ZABIEG PELNEGO OBRZEZANIA (low nad tight) niestety po zabiegu mam wrazenie ze penis jest mniejszy moja dziewczyna rowniez to zauwazyla.... w czasie erekcji skora jest naciagana na pracie znad kosci lonowej, choc pozostala skora w czasie maxymalniej erekcji niejest maxymalnie napieta aby osiagna rozmiar przed zabiegu musze przyslowiowo naciagnac palcami wzdluz trzonu ta skore lub na trzonie penisa umocowac uciskowy pierscien prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość twoja dziewczyna Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 moj tez sie zmniejszyl. ale nie przez skore. mam wrazenie ze lekarz podwiazal mi jakies naczynia i do zolądzia napływa mi mnie krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi