Gość sylwia Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam stwierdzono u mnie dziś włókniaka na wewnętrznej stronie uda czy to nowotwór i czy jest prawdopodobieństwo ze będzie złośliwy dodam iż za tydzień mam termin usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Chociaż nie jestem lekarzem, to uspokoję Cię: włókniaka rzadko się usuwa, jeśli już to głównie ze względów kosmetycznych, ponieważ jest całkowicie nieszkodliwy. To tzw. nowotwór łagodny. Sam mam 2 włókniaki na łydce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teresa Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Miałam usuwane włókniaki ( z ramienia i języka) i nie były złośliwe. na pewno jednak należy je usuwać , aby nie doszło do zezłośliwienia. Zabieg nic nie boli, nic się nie bój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi