Gość Wojtek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mam 21 lat, boli mnie odbyt dokladnie dolna czesc, przy prawie kazdej defekacji wystepuje krew, wyczuwam jakies stwardnienie pod odbytem, boli mnie gdy siadam, mam tak od tygodnia, nie wiem czy to ma znaczenie ale od kiedy rzucilem papierosy. (brałem tabletki Tabex) Dzisiaj zaczela mnie bolec takze pachwina. Czym moze to byc spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Objawy mogą wskazywać na żylaki odbytu. Najlepiej udać się do lekarza, który ostatecznie postawi rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi