Gość Monika Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Od pewnego czasu stolec, który wydalam jest ciemno brązowy lub zupełnie czarny. Do tego często boli mnie brzuch mimo stosowania diety lekkostrawnej. Jedyną rzeczą niezdrową jaka spożywam jest cola. Piję colę bo wydaje mi się że pomaga na ból brzucha. Czy cola może zabarwiać stolec na czarno, czy jest tego inna przyczyna. Dodam że nie jem buraków, jagód i nie przyjmuję żadnych leków. Czy powinnam się martwić czarnym stolcem, czy tak po prostu może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam identyczne objawy,do tego bóle brzucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bluangel Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Skoro sok może zabarwiać stolec to Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi