Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Bóle głowy, żolądka, pleców i uczucie ogólnego rozbicia

Gość Magdalena

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdalena

Witam . Chciałabym podzielić się swoim problem bo już naprawdę nie mam pomyslu co robić. Zaczęło się od problemów z bólem głowy (głównie w okolicy czołowej i skroniowej) następnie doszły problemy o charakterze jelitowo-żołądkowym stwierdzono u mnie stan zapalny błony śluzowej żołądka plus helicobactera oczywiście podałam się 10 dniowej kuracji od pewnego czasu znów zaczęła mnie boleć głowa (dość boleśnie) plus bóle pleców, stawów mięśni następnie znów problemy żoładkowo- jelitowe i trwają do dziś oprócz tego od pewnego czasu ma problemy z dusznością , cięższe oddychanie, bóle w płucach, nerwobóle,ból gardla zaczerwionione gardło(taka suchość gardła czasem nieznanczy kaszel) i problemy z połykaniem pokarmu czuję taką gulę w środku i ciągle mi się odbija raz powietrzem raz taka nieladnie pachnacą resztą pokarmową. Biorę teraz raz dziennie Lek Controloc i wcale mi nie pomaga. Miałam robione TK głowy bez kontrastu ( ok) badania neurologiczne( w porzadku), USG jamy brzusznej (ok), RTG zatok(ok) i morfologię i mam nieznaczne podwyższone OB i podwyższoną bilirubinę ale stwierdzono u mnie zespół Gilberta. Jakie badania mam jeszcze wykonać ? proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić czy nerwica może dawać takie okropne silne objawy?

Gość Magdalena

Oprócz tego tego doszedł kaszel i mam na zdjęciu RTG nieżyt w prawym płucu?Niech mi ktoś pomoże proszę :( miałam robione Echo serca i badanie laryngologiczne które wyszło okey