Gość Dagmara Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dzień Doby 20 kwietnia tego roku miałam wycinany woreczek żółciowy. Moje pytanie brzmi. Co mogę teraz już jeść?Spadłam strasznie na wadze i chciała bym przytyć. A boje się jeść. Może Pan mi doradzi??Dziękuje za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M. Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Forum chirurgiczne: Pęcherzyk żółciowy: Dieta po laparoskopii pęcherzyka żółciowego Pozdrawiam Życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta 18l Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 a jak miałaś wycinany woreczek ? laparoskopem? ja jestem przed wycięciem i zastanawiam się czy bardzo spadnę na wadze i jak to sie dzieje? przez lekkostrawna diete po operacji? czy są jakies inne czynniki? jestem w sytuacji która nie pozwala mi na zbytnie odchudzenie. dopiero co wyszłam z anoreksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi