Gość Paweł Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, Niedawno zwróciłem uwagę na podłużne zgrubienie zaczynające się pod jądrami a kończące się niedaleko odbytu. Jest lepiej wyczuwalne po lewej stronie i na stojąco niż na leżąco i powiększa się w czasie podniecenia. Niekiedy czuję po lewej stronie niewielkie kłucie ale nie jest to coś bardzo dokuczliwego. Czy to są jakieś mięśnie i musi tak być a ja po prostu nie zwróciłem na to wcześniej uwagi czy może jest coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 To normalny szew krocza, zgrubienie skóry i tkanki podskórnej. Prawidłowa, anatomiczna struktura tej okolicy ciała. Nie ma powodu do niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 OK, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi