Gość prtw2 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Panie doktorze z biegiem czasu coraz gorzej sie czuje, coraz częściej dopadają mnie nudności, jest mi wtedy gorąco, ani mi myśleć o jedzeniu wtedy, czy robieniu czegokolwiek. czuje sie tak słaby jakbym miał *zejść* wlasnie kiedy dopadają mnie te nudności, wszystko jakby idzie od żołądka, nie wiedzialem do jakiego działu dolaczyc ten wpis. mam też często bóle brzucha, jelit ,biegunki, zgage i nieprzyjemny siarczysty oddech przy pustnym zoladku jakby alkoholem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W tej sprawie dobrze by było skonsultować się z gastroenterologiem. Takie objawy mogą świadczyć o patologii w zakresie górnego odcinka przewodu pokarmowego. Aby dokładnie określić stan górnego odcinka przewodu pokarmowego należałoby wykonać gastroskopię. O wszystkim zadecyduje gastroenterolog po bezpośrednim badaniu i wyda decyzję co do dalszego postępowania diagnostycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi