Gość Paulina Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Od 4 tygodni boli mnie pępek, od 3 wycieka z niego ropa na przemian z krwią, ponad tydzień temu coś mi tam wyrosło jakiś guzek. Byłam u chirurga dwa tygodnie temu dostałam antybiotyk Klimicin i Betadine do przemywania pępka nic nie pomogło. We wtorek byłam na kontroli i dostałam nowy antybiotyk Agumentin. Po wczorajszym badaniu lekarza z pępka cały dzień leciała krew i boli okropnie aż do teraz. Boje się, że to lekarstwo też mi nie pomoże, a lekarz w ogóle nie mówi co mi jest albo co to może być. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Być może to otworzyła się torbiel moczownika. Moczownik to struktura anatomiczna łącząca pępek z pęcherzem moczowym, która w wieku pozapłodowym powinna zarosnąć. W takim przypadku być może konieczne okaże się leczenie operacyjne czyli wycięcie tej torbieli. Patrz strony: http://www.eurologia.pl/g/250,przetrwaly-moczownik http://pl.wikipedia.org/wiki/Torbiel_moczownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dziękuję za odpowiedź chyba udam się na ostry dyżur aby ktoś w końcu mnie normalnie i porządnie zbadał a nie popatrzył z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Niestety na ostrym dyżurze to samo znowu zostałam odesłana do poradni chirurgicznej i zaczyna się wszystko od nowa. Przez trzy tygodnie i lekarzy przez których przeszłam wciąż nie usłyszałam żadnej diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 tez to miałam kilkakrotnie i każdy chirurg mowil co innego.w dodatku nie mogłam swobodnie oddychać.jestem po ciąży nadal boli jutro ide na usg*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi