Gość monika Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam-proszę o informacje,czy jest jeszcze nadzieja... mam pęknięcie rogu przedniego łąkotki przyśrodkowej-połączone z krwiakem w otoczeniu rogu przedniego łąkotki bocznej,bez cech uszkodzenia. czy to jest podstawa do artroskopii kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To raczej względne wskazanie do artroskopii. Taki stan można leczyć zachowawczo bez użycia artroskopii. Ostateczną decyzję w tej sprawie musi podjąć ortopeda po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 witam-już jestem po artroskopii-zdjęcie rtg,badanie usg,wykazały jedynie namiastkę tego-co okazało się podczas operacji.mam usuniętą łękotkę- stan okazał się poważny.mam wyjść na 5 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi