Gość tomek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Mam 13lat , stulejke i dziwną, czerwoną szrame na tylnej części penisa. Mam też wędzidełko nie zerwanie.Czy z wędzidełkiem musi być operacja? Co robić? A tak przy okazji rodzicom jeszcze nie mówiłem że mam stulejke, bo się wstydze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Bardzo mało zrozumiale mówisz o swoim problemie. Trudno mi doradzać w takim przypadku bez bezpośredniego zbadania pacjenta. Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 czerwona szrama to nic niezwykłego . Kazdy ja ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Mam 14 lat i też mam ten sam problem, z tego co czytałem trzeba to chyba usuwać chirurgicznie.. *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi