Gość Mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Po operacji wodniaka nabytego dopiero w domu odkryłem ze na dole jadra wystaje jakas biala rurka zaniepokoilem sie , czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 To pewnie założony sączek. Najlepiej udać się na kontrolę do lekarza, który operował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 tak biala , to sciaga sie po jakims okresie czy samo wypada po zagojeniu ? bo nawet nie jestem w stanie narazie pujsc na kontrole pozatym mam dopiero za dwa tygodnie czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi