Gość Kamil z Podlasia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam! Moj problem jest nastepujacy. Raz na pare mcy odczuwam w zoledziu nagle klucie wewnatrz zoledzia, tak jak by cos mnie od srodka kulo. Ostatnio bylo to kulcie regularne, trwa chwile po czym przestaje i znowu sie zaczyna i przestaje i tak przez ok godzine moze nawet dluzej, Czasami te klucie jest jednorazowe i nieregularne. Na skorze penisa czasami pojawiaja sie 1- 2 male czerwone kropki, wygladajace jak naczynka z ktorych jedna znika,a druga zostaje, nie wiem czy to nalezy z tym problemem laczyc. Wiecej objawow nie zaobserwowalem. Moge dodac ze wczesniej miewalem co jakis czas bole jader w odstepie czasu, raz prawe bolalo przy dotyku a raz lewe, ale to jakos samo przechodzilo. W ostatnim czasie nie uprawialem zasnych stosunkow seksualnych. Moze Pan postawic jakas diagnoze na podstawie opisu mojego problemu? Bede wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil z Podlasia Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Chcialem dodac ze ostatnio zaobserwowalem u siebie wiecej tych dziwnych kropek na skorze penisa. Wczesniej zapomnialem dodac, ze oprocz tych dziwnych kropek pojawiaja mi sie u nasady penisa, tuz wokolo mieszkow wlosowych jakies czerwone plamy. Wyglada to jak jakis stan zapalny ujsc meszkow czy cos. Zawsze pojawia sie to w tym samym miejscu (ok 3 plamy). Ma to mala wrazliwosc na mydlo. Probowalem to smarowac spirytusem salicylowym i mascia antybakteryjna z 3 skladnikami, ale tez slaba reakcja. Ostatnio posmarowalem to plynem ktory dermatolog przepisal mi na tradzik i reakcja byla lepsza, plamy staly sie rozowe i jak by zanikaly, zanikaja tez te dziwne kropki podobne do naczynek(w sklad plynu wchodza hudrokortyzol, kwas salicylowy, resorcinol, detreomycyna, vit. a, vit. b i spiritus 70%). Czy opisane przezemnie objawy maja cos wspolnego z kluciem wewnatrz zoledzi penisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi