Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Kłucie wewnątrz żołędzi penisa

Gość Kamil z Podlasia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kamil z Podlasia

Witam! Moj problem jest nastepujacy. Raz na pare mcy odczuwam w zoledziu nagle klucie wewnatrz zoledzia, tak jak by cos mnie od srodka kulo. Ostatnio bylo to kulcie regularne, trwa chwile po czym przestaje i znowu sie zaczyna i przestaje i tak przez ok godzine moze nawet dluzej, Czasami te klucie jest jednorazowe i nieregularne. Na skorze penisa czasami pojawiaja sie 1- 2 male czerwone kropki, wygladajace jak naczynka z ktorych jedna znika,a druga zostaje, nie wiem czy to nalezy z tym problemem laczyc. Wiecej objawow nie zaobserwowalem. Moge dodac ze wczesniej miewalem co jakis czas bole jader w odstepie czasu, raz prawe bolalo przy dotyku a raz lewe, ale to jakos samo przechodzilo. W ostatnim czasie nie uprawialem zasnych stosunkow seksualnych. Moze Pan postawic jakas diagnoze na podstawie opisu mojego problemu? Bede wdzieczny. Pozdrawiam

Gość Kamil z Podlasia

Chcialem dodac ze ostatnio zaobserwowalem u siebie wiecej tych dziwnych kropek na skorze penisa. Wczesniej zapomnialem dodac, ze oprocz tych dziwnych kropek pojawiaja mi sie u nasady penisa, tuz wokolo mieszkow wlosowych jakies czerwone plamy. Wyglada to jak jakis stan zapalny ujsc meszkow czy cos. Zawsze pojawia sie to w tym samym miejscu (ok 3 plamy). Ma to mala wrazliwosc na mydlo. Probowalem to smarowac spirytusem salicylowym i mascia antybakteryjna z 3 skladnikami, ale tez slaba reakcja. Ostatnio posmarowalem to plynem ktory dermatolog przepisal mi na tradzik i reakcja byla lepsza, plamy staly sie rozowe i jak by zanikaly, zanikaja tez te dziwne kropki podobne do naczynek(w sklad plynu wchodza hudrokortyzol, kwas salicylowy, resorcinol, detreomycyna, vit. a, vit. b i spiritus 70%). Czy opisane przezemnie objawy maja cos wspolnego z kluciem wewnatrz zoledzi penisa?