Gość Piotr Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam. Boli mnie żołędż jak ściągne ,,skórkę* i dotknę palcem żołędzi, ale gdy poleję ją wodą to nie czuje bólu. Przez skórę mnie nie boli. Czy to przejdzie z wiekiem czy trzeba to jakoś leczyć? Dodam że się masturbowałem, ale już przestaję. Lubię też ostre rzeczy typu musztarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ol Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 ale co ma do tego musztarda ? smarujesz nią sobie żołądż ??? Spróbuj moze chodzic ze sciągnietym napletkiem. Po kilku tygodniach żołedz powinna sie przyzwyczaic i stanie sie mniej wrazliwa na bodzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 no nie smaruje xD ale jak mam tak chodzic jak mnie bedzie bolalo bo sie bedzie zoladz ocierala o material... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość portero Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Musisz kolegę przyzwyczaić do dotyku, więc chodzenie z odkrytą żołędzią to najlepsze wyjście. Ubierz wtedy obcisłą bieliznę, żeby żołądź miała kontakt z materiałem, ale też nie sprawiała dyskomfortu przy poruszaniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja mam 15 lat, chodzę do III gim. Chodzę z żółędzią na wierzchu i jest GIT. Polecam. Tylko będziesz musiał się przyzwyczaić! :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi