Gość gosia Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dzien dobry. Mam pytanie czy mozliwe jest abym po usunieciu pecherzyka mogła miec jeszcze gdzies kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadwiga 58lat Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tak tak mam ja w 2006 roku usunieto mi woreczek zołciowy i po pieciu dniach zaczełam odczuwac lekki bol nie wiedziałam co to jest az po trzech latach ten bul zaczoł sie nasilac i doszło do atakuw robiono mi rozne badanie i nic niewskazywało na złogi az zrobiono mi gastroskopie i to dopiero pokazało ze w przewodzie zołciowo dwunastnicznej sa złogi i mam ich az 10 sztuk na dwa wieksze załozono mi protezy a na 8 nie i czeka mnie ich usuniecie bo 2 lata temu usunieto mi ich 6 a reszta została to własnie te 10 sztuk to sie nie da opisac jaka to meczarnia a lekarze nic z tego nie robia bo powinni zrobic to wszystko dokładnie zeby człowiek sie nie meczył a ja naprawde sie mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi