Gość Radek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam. Mam 17 lat i nigdy jeszcze nie uprawiałem sexu. Od pewnego czasu zastanawiam się czy mój penis prawidłowo się rozwija, sprawa wygląda tak, że podczas erekcji ręką mogę ściągnąć napletek za żołądź i do samego końca, gdy puszczę reka napletek to ten wraca do końca żołędzia. Czy tak to powinno wyglądać? I czy podczas zakładania prezerwatywy napletek powinien być zsunięty do samego końca czy tylko do końca żołędzia? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 w czasie erekcji napletem niepowienien zachodzic na zoladz prawdopodobnie masz za krytkie wiedzidelko proponuje zabieg plastyki wiedzidelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Nie zachodzi na żołądź, dochodzi do żołędzia ale nie zakrywa go. Muszę koniecznie się zgłosić do lekarza? Będzie mi to przeszkadzało w stosunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 jesli tylko dotyka to wszystko jest w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czy tak to powinno wyglądać? - tak może być, to żadna patologia I czy podczas zakładania prezerwatywy napletek powinien być zsunięty do samego końca czy tylko do końca żołędzia? - przy zakładaniu prezerwatywy napletek powinien być całkowicie ściągnięty z żołędzia penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A jak prezerwatywa trochę sie zsuwa przez ruch napletka? Boje się że prezerwatywa spadnie - czy to po prostu zły rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi