Gość irek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam pytanie mam 22 lata i od kąd pamietam prawe jądro mam duzo większe i znacznie cieższe niż lewe nie boli mnie to, jak naciskam nie odczuwam bulu chyba ze ścisnę jądro. Wydaje mi się ze jest w nim balon przyczepiony do jądra. Czy to wodniak i mam pytanie czy pilną sprawą jest rozwiązanie tego problemu?? moim następnym pytaniem jest jak często występuje bezpłodność u ludzi którzy mają wodniaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 To może być wodniak. Najlepiej zrobić badanie usg jąder. Do oceny płodności najlepiej wykonać badanie nasienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja mam coś w podobie tylko ze powiększenie pojawia się co jakiś czas, potem znika. Nic mnie nie boli, nie wyczuwam zadnych guzów itp. Pojawia się to może nieregularnie. Jest tak, że nie mam tego przez pół roku pojawi sie i zniknie.... nie wiem co to. Dziś np. Rano nie miałem nic a teraz znowu większe*/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szuka pomocy !!! Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam ja tez mam podobny problem jak autor moje prawe jadro jest duzo wieksze od lewego jak dotykam to lewe jest znacznie mniejsze ... a do tego w prawym czuje lekki bol jakby pod jadrem ... dodam ze prawe jest duzo grubsze od lewego i gabczaste ... nie wiem co to moze byc bylbym wdzieczny za pomoc ... nie bylem z tym u zadnego lekarza powinnienem ??? moze jest to spowodowane moimi problemami z plecami ??? pozdrawiam jesli ktos mi odpsize to napisze jaki mialem problem z plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi