Gość Zaniepokojony Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, Jakiś czas temu na moim penisie pojawiła się czerwona plamka wielkości łebka od szpilki. Wkrótce dookoła ujścia cewki moczowej penis zaczerwinił się. Udałem się więc do dermatologa. Ten stwierdził, że to lekkie zapelnie i polecił mi stosować krem pimafucort. Niestety krem nic nie pomógł. Do dermatologa nie mogę iść, bo pomimo, że mieszkam w czterystutysięcznym mieście, to musiałbym czekać aż 3 tygodnie, a lekarz do którego można udać się bez kolejki wraca dopiero za 5 dni, jednak ja wyjeżdżam i nie będę mógł do niego się udać. Teraz moje pytanie - czy zapalenie jest na tyle groźne, że powinienem udać się prywatnie, czy można poczekać te 2 tygodnie? A może udać się do pediatry, aby ten zapisał jakąś inna maść/krem? Mam 15 lat. z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi