Gość ewa-maria Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 dzisiaj lekarz na usg dopochwowym stwierdził,ze mam mięśniaka 2 cm na 1 cm stwierdził, że to nic takiego. Mnie jednak niepokoi ten fakt. Miesiac temu też miałam usg i wszystko bylo w porządku. Trzy dni temu miałam robione usg przez powloki brzuszne i wszystko było ok. Robilam często usg bo czuję dziwny ucisk w prawym dole biodrowym. mam pytanie czy mój mięsniak jest duży? Czy to może być coś innego niż mięśniak?urósł tak szybko? nadmieniam, że mam hiperprolaktynemię i niereguralne miesiączki. Wiek 46 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 mam pytanie czy mój mięsniak jest duży? - nie, jest bardzo mały, mięśniaki raczej nie uwidoczni się w zwykłym badaniu USG brzucha Czy to może być coś innego niż mięśniak? - myślę, że nie urósł tak szybko? - takie mięśniaki potrafią szybko wzrastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi