Gość Mariusz Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie dot. mojego penisa. Otóż mam zbyt krótkie wędzidełko (stwierdzone przez urologa) lecz nie poszedłem na zabieg ze względu na brak czasu i teraz są ogromnie dalekie terminy więc odłoży się to w czasie. Mam jednak pytanie dlaczego ostatnimi czasy mój penis zaczął mocno przekrzywiać się w lewą stronę i wciąż się przekrzywia? Czy to przez zbyt krótkie wędzidełko, stulejkę? I dlaczego mam tak duże żyły? Wcześniej tak dużych nie miałem. Co mam z tym zrobić? Czy to objaw choroby czy zostawić tak jak jest? Dołączam foto. http://imageshack.us/photo/my-images/811/fotaaaaa.jpg/ Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 skrzywienie penisa jest niewielkie napewno niepiwinno przeszkaszac w wspolzyciu, ale jesli natomiast twoj penis osiagnal pelna dojrzalosc masz ukonczone 17lat i naprawde wykrzywia sie to powienienes porozmawiac z lekarzem... zyly to kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marisz Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tak ukończyłem i mam takie wrażenie że się wykrzywia... Umówiłem się z urologiem i troszkę poczekam zanim tam się dostanę. A czego to może być przyczyna? Jakiejś choroby? Chciałbym dodać, że szczególnie w stanie spoczynku i lekkiego wzwodu lub po wzwodzie gdy opada wygląda to nie za ciekawie. Bardzo mocno przekrzywiony w lewo, bo podczas pełnego wzwodu tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość derek Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi