Gość Marek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam! Byłem dzisiaj rano u lekarza z moim penisem i powiedział, że jest wszystko ok jak go zobaczył, jednak mi się wydaję i wiem to , że cos jest nie tak, dlatego zamieszczam tutaj podane zdjecie, jest to zdjecie zrobione podczas wzwodu: - http://www13.speedyshare.com/files/29279714/download/bezt.jpg Robi sie taki jakby *pierscien* kupowalem juz masci, i dalej robił sie. Wygląda to tak jakby nie chciał sie cały rozciagnac i krew by nie dochodzila tam. Może za krotkie wedzidelko? Prosze o pomoc, albo chociaz o jakies wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 hmm niejestem lekarzem.... ale widac ze wiedzidelko jest za krotkie proponuje zabieg podciecia wiedzidelka ew obrzezanie musisz lekarzowi pokazac to zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi