Gość Emilia z Koszalina Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam,mam pytanie co oznacza termin haemangioma cavernosum excisio completa .Wycieto mi elipse skorna z uda o wymiarach 1,0x0,6x0,5cm z czarnym guzkiem o srednicy 0,5cm.Lekarz u ktorego bylam powiedzial mi tylko ze jest wszystko wporzadku,natomist Ja chcialabym uslyszec opinie innego lekarza i upewnic sie czy napewno nie mam sie o co martwic,bo to co sie czyta w internecie i na forach to czlowieka przeraza . Dziekuje z gory za odpowiedz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 termin ten oznacza ze naczyniaki jamiste zostaly kompletnie usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi