Gość ola Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Carcinoma ductale invasivum mammae G3 Er-Ps-5.IS- ,100% PGR- PS-5,IS-3, 100% HER2-3+ Co oznaczają dokładnie te wyniki ? pacjentka 76 lat , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwon Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 bardzo agresywny nowotwór. Ale nie podałaś oznaczenia w skali TNM - czyli zaawansowania choroby, a to ona głównie określa rokowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie podałam oznaczenia w skali TNM ,poniewaz nie znamy wyniku chora nie była operowana ze względu na choroby współistniejace nie rozumiem tych symboli w % nie wiem czego mam się spodziewac teściowa jest pod moja opieką wynik znamy od pół roku nie zastosowano leczenia operacyjnego ,chemioterapi ani radioterapii przyjmuje lamettę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 carcinoma ductale invasivum NHG2/2+3+1/pT1c co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi