Gość emil Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Pewnego razu przy masturbacji miałem mega duży wytrysk i uczucie jakby zerwała mi sie jakaś żyłka po tym zajściu po jakimś czasie znowu postanowiłem sie masturbować ale wytrysk juz nie byl tak mocny nasienia wylatuje dużo ale juz nie szczela tak jak wcześniej czy to bedzie problemem kiedy bede chcial miec dzieci cały czas pracuje nad poprawą wytrysku i jest coraz lepiej poza tym teraz stosunek trwa u mnie bardzo długo co mi nie przeszkadza partnerki sa zadowolone ale ostatnio zauważylem ze tą żyłke widze pod skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dsa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Musisz być ostrożny, zerwanie żyłki grozi krwawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi