Gość Piotr Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Gdy długo całuję się z moją dziewczyną (ponad 30 min.) mnie i ją boli brzuch. Gdy są krótkie pocałunki to bólu nie ma. Czym to jest spowodowane? Czy może świadczyć o infekcji? Istnieje podejrzenie ,że posiadam Heliobacter Pylori i wyraźne objawy ,ale teza ta nie została jeszcze potwierdzona. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cześć Piotr Chciałem zapytać się czy to Cię mineło i co to było. Te same objawy mam ja. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miki Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 swoją drogą ciekawy pościk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nieznajoma Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja mam tak samo i też zastanawiam się, czy jest to normalne czy raczej jest spowodowane jakąś chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 a może motyle w brzuchu cie kąsają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi