Gość kasia Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mam 16 lat i jedną wklęsłą brodawkę, byłam z tym u lekarza pediatry i on twierdzi, że taka jest moja uroda. Czy wynika z tego, że nie mam czym się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Oczywiście najlepiej, żeby Twoje piersi dokładnie zbadał jeszcze ginekolog, aby przypadkiem nie przeoczyć jakiejś zmian chorobowych. Jest Pani młodą kobietą i piersi są obecnie w fazie rozwojowej. Asymetria u człowieka jest stanem normalnym i typowym. Praktycznie prawdziwej dojrzałości piersi nabierają dopiero po porodzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 To ja kasia pisałam już o moim problemie wklęsłej bodawki . mam 16 lat i nie mam innych objawów ale boję się że to może być rak . nie mogę przestać o tym myśleć a jednak boję się iść do ginekologa bardzo proszę o uspokojnie moich nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erni Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Skoro lekarz badając stwierdził, że to *taka uroda* to co więcej można na forum napisać? Taka uroda w tej chwili, za kilka lat może się zmienić wygląd. Jak nie możesz przestać o tym myśleć to pójdź do ginekologa i będziesz miała z głowy? Dlaczego do pediatry poszłaś, a do ginekologa już się boisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi