Gość Aleksandra Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam u mojego 4 letniego dziecka zauważyłam pozostawiony szew (na dłoni) wcześniej rana goiła się bardzo dobrze... szew to kropka którą ja widzę jest pod blizną i nie wyczuwalna pod palcem. córka jak się zapomni to wykonuję codzienne czynności życiowe ale jak tylko ja chce to obejrzeć dokładnie to mówi że ją boli... nie chcę jej narażać na kolejne cięcia i widok tego całego chirurgicznego sprzętu, dość już się nacierpiała w tej sprawie... z drugiej zaś strony jak można potknąć się na prostej drodze co skutkiem jest upadek i rana dziecka dłoni rozcięta aż kość widać, zero krwi i strach nad zerwanymi ścięgnami??? czy pozostawiony w tej sytuacji szew jest groźny i czy jest niebezpieczny w dalszym jej rozwoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi