Gość martyna Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jestem po operacji wycięcia lewego płata tarczycy z powodu guza oksyfinego. Po jakim czasie po operacji można palić papierosy? Czy jeśli nie można w jakimś określonym czasie, np.2 tyg. to co może się stać jeśli zapalę wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Chciałam wznowić pytanie, kiedy można zapalić pierwszego papierosa po operacji tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dolores Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ja też w sumie chce sie dowiedziec czy wolno palic po operacji tarczycy..bo ja terz 3 czerwca ide na operacje i nie wiem czy bede mogla zapalic.a szukam na internecie i nic nie pisze na ten temat...?prosze o odpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 W styczniu 2013 mialem usunieta cala tarczyce,palilem ok 25 papierosow dziennie.Mam 63 lata ,palilem ok.45 lat.Od stycznia do teraz ani jednego papierosa.Mozna zyc bez nikotyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 27 sierpnia mialam usunieta cala tarczyce a nastepnego dnia palilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carpe Diem Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Miałam operację na koniec maja,palenie rzuciłam 7 kwietnia, celem przygotowania organizmu do operacji. Jest październik,a ja nadal nie palę - ponoć po wycięciu tarczycy raczej nie wolno palić,a ja najzwyczajniej w świecie się boję. Można przestać palić,to naprawdę jest proste,a doskonałe wsparcie dają palacze na forum : www.nalogow.com. Tez tam jestem,służę radą i pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hania Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Czy są jakieś osoby które palą po usunięciu tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius55 Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Jestem po operacji tarczycy,czyli usunięciu tarczycy.20 lat paliłem papierosy.Czy po usunięciu tarczycy,nie mając tarczycy można palić ?Można też pić alkoholu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius55 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 W dniu 8.05.2018 o 04:29, Gość Hania napisał(a): Czy są jakieś osoby które palą po usunięciu tarczycy? Dołączam do zapytania czy ktoś pali po usunięciu tarczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius55 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 W dniu 29.01.2013 o 18:41, Gość Magda napisał(a): Chciałam wznowić pytanie, kiedy można zapalić pierwszego papierosa po operacji tarczycy? Wchodzę w to pytanie,jestem ciekaw też jestem po operacji tarczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi