Gość Ola Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mam guzka na palcu u prawej ręki. Byłam u chirurga kazał smarować, polecił Voltaren. Nie wie sam co to jest, powiedział mi tylko tyle, że jakąś narośl. Smarowałam zgodnie z zaleceniami 3 tygodnie. Przez ten czas guzek mi rósł i znikał ciągle. Gdy poszłam na umówioną wizytę, był inny chirurg, sprawdził i powiedział że nic nie ma już i że nie ma powodów do obaw. Po minucie wizyty wyszłam. Minęły dwa dni i guzek się pojawił znowu ale troszkę obok niż poprzednio. Zanim załatwię sobie wizytę minie miesiąc i ten guzek mi zniknie, zaś pójdę jak nic nie będę miała i odeśle mnie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja mam podobną sytuację guzki pojawiają sie i znikaja mi za uchem czasem sa duze i nie bolące a czasem małe i bolą bardzo.Czytałam ze mogą być to węzły chlonne kaszaki ale nawet i rak tkanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi