Gość Qazimierz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 W jezyku mam guzek.Jest nie widoczny a raczej wyczuwalny przy badaniu jezyka dwoma palcami z prawej strony i po srodku jezyka..Bylem u dwoch lekarzy laryngologow i jeden mowi ze to wlokniak a drugi lekarz mowi ze to naczyniak.Jak to mozna zdiagnozowac i czy to usanac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marlena Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Najlepiej przejść się na USG i, wrazie czego, biopsję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qazimierz Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Pytalem lekarza czy nie mozna tego jakos zbadac nie wycinajac guzka w jezyku to lekarz powiedzial ze nie mozna go zbadac tylko usunac i dac wycinek do badanie.Pojde do innego lekarza bo tego tak nie mogie zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qazik Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ponownie otrzymalem skierowanie do szpitala ale juz do Bialegostoku do gigantu mam nadzieje ze tam lekarze mnie pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Najlepszym sposobem właśnie byłoby usunięcie tego guzka i poddanie go badaniu histopatologicznemu. Takie postępowanie w 100% wyjaśni czym jest ta zmiana guzowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakubka Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam I co z Pana guzkiem? Jeśli Pan to zajrzy to proszę się odezwać. Wyczułam też guzek na języku i bardzo się boje. W środę mam wizytę u chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi