Gość Angelika Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam! Mam kilka niebolacych guzkow na ciele. Jeden z nich znajduje sie tuz pod pepkiem i jestem w stanie zlapac go w dwa palce i ma ok 3 mm. taki sam znajduje sie na mostku. Mozna je zobaczyc z daleka poniewaz lekko wystaja i wygladaja jak blizna. Tzn. maja takie dziwne jasniejsze zabarwienie. Nastepne sa pod obiema pachami. Pod jedna 3, pod druga 4 i tez nie bola.Jak podniose reke do gory to wygladaja tak samo jak ten na mostku i pod pepkiem. Kazda z nich nie powieksza sie ani nie pomniejsza. Co gorsza robi sie ich coraz wiecej. Nie wiem co robic. Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Takie zmiany, rozsiane, guzowate raczej wskazują na występowanie tłuszczaków. Aby potwierdzić to rozpoznanie trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. On po badaniu wyjaśni czym mogą być te guzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi