Gość Jola Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Panie dr moja teściowa zwierzyła mi się, że teść ma 3 guzki w mosznie, jakieś twarde guzki. Czasami boli Go. Zapisany jest dopiero za miesiąc do urologa. Ma 67 lat, co to może być? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bez badania nie odpowiem na to pytanie. To niemożliwe. Takie guzki mogą świadczyć o bardzo wielu przyczynach od zmian łagodnych począwszy do złośliwych skończywszy. Zbyt mało informacji, aby konkretnie na to pytanie odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A jakie mogą to być zmiany łagodne? Bo złośliwe to niestety wiadomo jakie. Jakich schorzeń dotyczą guzki w mosznie? Bardzo proszę o odpowiedź. Ja wiem, że dr nie odpowie co ma mój teść ale jakie schorzenia się zdarzają z takimi guzkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zmianami łagodnymi np. może być torbiele, jakieś włókniaki, może żylaki powrózka nasiennego. Musi te zmiany zbadać na pewno urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi