Gość Adro * ) Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam, mam 16 lat i następujący problem z prawym jądrem. Otóż ból prawego jądra zaczyna się znikąd. Siedząc przed komputerem czy też idąc gdzieś, bądź też na treningu karate zaczynam odczuwać uporczywy i czasami silny ból prawego jądra, co wiąże się z tym, że muszę po prostu usiąść (a nawet przykucnąć). Podczas takiego bólu obserwowałem moje jądra i zauważyłem, iż to bolące się powiększa i jest wyżej niż lewe. Dodam również, że nie ma to żadnego wpływu na wytrysk podczas masturbacji. Pozwolę sobie dodać na marginesie, że jakiś rok temu miałem operację na przepuklinę pachwinową. Czy to może mieć jakiś związek z tym?. Proszę o odpowiedź i ewentualne wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Być może ból jądra jest następstwem właśnie przebytej operacji przepukliny pachwinowej (jeśli oczywiście przepuklina była operowana po tej samej stronie) na skutek ucisku po plastyce kanału pachwinowego lub też może jest to jakiś przewlekły stan zapalny. Radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi