Gość igor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zwracam się z prośbą o odpowiedź na pytanie. Na zawodach 4 tygodnie temu złamałem obojczyk (lewy) został spojony blachą lecz teraz obok tej blachy (od strony szyi) pojawił się guz (nie duży o średnicy ok 1 cm) nie boli mnie to lecz mnie to zmartwiło nie mam pojęcia co to może być. czy to coś poważnego? z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Taka zmiana może być np. powiększonym węzłem chłonnym z powodu odczynu zapalnego na tworzywo, z którego wykonana jest płytka zespoleniowa. To raczej nic groźnego, ale radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dziękuje panu bardzo za tak szybką odpowiedź. Uspokoił mnie pan:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi