Gość Grzesiek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 witam mam 33l i ponad półtora roku temu podczas prześwietlenia prawej kostki*została skręcona* stwierdzono narośl na kości i kazano udać się do ortopedy który nic poważnego nie stwierdził i kazał przyjść za rok .Minęło znowu ponad rok i poszedłem do innego ortopedy z starym zdjęciem .On odrazu stwierdził że to torbiel spokojna i skierował mnie na kolejne rtg i gdy go obejżał znowu kazał przyjść za rok chyba żeby noga zaczęła boleć.Pytałem czy coś się powiększ ale mi nie odpowiedział.No i noga od kilku dni zaczyna boleć .Ból wędruje od kostki do pachwiny niekiedy jest niejednostajny i jakby odrywano skórę od kości.Najgorsze jest to że mam cięzką fizyczną pracę i dużo przenoszę cięzkich rzeczy. Czy muszę szybko skontaktować się z ortopedą czy poczekać jeszcze ,na ostatniej wizycie byłem ok tygonia temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi