Gość Jachu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam, po raz kolejny zadaję istotne dla mnie pytanie, na które nikt mi nie odpowiedział: -Czy spuszczenie się przy jednoczesnej dużej potrzebie oddania moczu może nieść jakieś negatywne skutki? Tak właśnie zrobiłem i teraz wydaje mi się że ciągle chce mi sie sikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dendenden Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Też tak czasem robię i wszystko jest OK. Nie ma powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jachu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja kiedyś miałem właśnie taki problem, że ciągle wydawało mi się, że musze iść się wysikać, a wcale tak nie było. Poszedłem do urologa z tym problemem, powiedział, że niczego złego nie widzi i że wszystko jest ok. Po jakimś czasie przestałem o tym myśleć i nie odczuwałem tego, aż do teraz kiedy spuściłem się przy jednoczesnej potrzebie sikania... i znów to uczucie powróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi