Gość Paweł Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Mam problem z jądrami jedno jest wyżej od drugiego . Lewe wyżej od prawego. Niepokoi mnie jeszcze inny fakt że nad prawym jest tak jakby większe skupisko żył wielkości tak około 1cm na 0.5cm . Nie boli nie piecze . Tak jakbym miał czecie jądro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Bez badania trudno mi określić co oznacza ta zmiana nad prawym jądrem. Jądra mogą być położone nierówno, to normalne, naturalne i nie budzi niepokoju. Zmiana nad prawym jądrem może okazać się żylakami powrózka nasiennego, może tak powiększonym najądrzem, może jakimiś torbielami najądrza. Aby dokładnie przekonać się czym to jest trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi