Gość Patryk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Mam 23 lata. Mój problem polega na, może śmiesznie to zabrzmi, chwilowym zanikaniu jądra. Kiedy leżę rano w łóżku, wszystko jest w porządku, jądra są oba, niestety podczas dnia lewe jądro jakby zanika. W dodatku martwi mnie przy tym dość niewielki rozmiar penisa (12cm we wzwodzie) i czasowy spadek popędu. O czym to może świadczyć? Czy to choroba? Dodam że nie wyczuwam u siebie żadnych guzków. Bardzo dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Trzeba w tej sprawie na pewno skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Takie objawy związane z jądrem rzeczywiście mogą świadczyć o wędrowaniu tego jądra. Jądro takie może nie być w pełni funkcjonalne hormonalnie stąd mały penis i zaburzenia w erekcji. Urolog po badaniu wyjaśni dokładnie czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi