Gość Kasia Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam!!! Mój synek (13 miesięcy) od miesiąca robi rzadsze i częstsze kupki. Lekarz kazał odstawić mleko i wszystko to co ma wspólnego z białkiem oraz zlecił serię badań: krew, mocz, badanie na obecność pasożytów i lambli. Po wizycie u pediatry odwiedziłam również dermatologa ponieważ synek od jakiegoś czasu ma suchą skórę na policzkach i dostaje na nich krostek - dermatolog stwierdził, że dziecko jest przebiałkowane. Badania wykazały, że u dziecka nie wykryto pasożytów i lambli natomiast niepokoją mnie wyniki badań krwi: podwyższony poziom limfocytów: morfologia 62% (norma: 25-50), w rozmazie 70 (norma: 25-50) a także podwyższone AST - 50U/l (norma: 35). Czy to ma związek z nietolerancją laktozy????? bardzo proszę o odpowieź????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Znalazłaś odpowiedż? Moje dziecko ma podobne objawy! Wiesz co dolegało Twojemu maleństwu??? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 witam, mam dokładnie taki problem z córką (13 miesięcy). Proszę o pomoc i kontakt osoby z takimi doświadczeniami - na adres carlosmysza@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi