Gość Tomek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam, Mam taki problem.. Otóż od jakiegoś tygodnia czuje takie dziwne uczucie jakby mi żyły? albo coś uciskało żołądź.. nie wiem jak dosadnie to wyjaśnić, ale nie jest to jakiś mocny ucisk ani nic tylko po prostu takie dziwne uczucie uciskania.. Siedzę sobie i takie czucie co kilka sekund. Ogólnie mój penis w stanie spoczynku jest taki szary, a patrząc z góry na wyjście moczu czyli cewke po lewej stronie centralnie przy cewce jest takie zaczerwienienie małe. Nie swędzi mnie to ani nic. Dodam, że w marcu ściągnąłem pierwszy raz napletek za żołądź i miałem problem z odprowadzeniem go, ale się udało po jakiś 10min walki w wodzie.. Czy mógłby mi ktoś pomóc :(? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bez bezpośredniego badania trudno określić co jest przyczyną tychże dolegliwości. Raczej taki stan nie budzi niepokoju i możliwe, że ma podłoże subiektywne. Aby dokładnie określić co się dzieje trzeba by w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziękuję za szybką odpowiedź :) Tak chyba zrobię, udam się w końcu do jakiegoś urologa żeby dokładnie zbadał co się dzieję, bo po prostu nie mogę przestać myśleć o tym.. pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edward Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi