Gość Foziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam cztery dni temu pojawiła się mi na penisie krosta, jest ona boląca i twarda. Mam pytanie czy ta krosta sama się wchłonie, czy trzeba to coś wycisnąć. Wolałbym nie isc do lekarza, bo się wstydzę.Proszę o pomoc w mojej trudnej sprawie.Niżej podaje zdjęcie (troche słabej jakości ale widać tą krostę) http://imageshack.us/photo/my-images/863/dsc06080.jpg/ wiek 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fabian Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 mam identycznie stary, daj swoje gadu to pogadamy, to boli jak sie tego dotknie, wyskoczyla mi w jednym dniu i boli jak ja dotkne. Tak to nic. Identyczny wyglad jak twoja. :/ * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Taka krosta to zapewne zaczopowany gruczoł łojowy czyli prosak w odczynie zapalnym. Zazwyczaj taka zmiana samoistnie zanika. Oczywiście trzeba zachować szczególną higienę tej okolicy ciała oraz można spróbować porobić sobie okłady na Rivanolu. Jeśli zmiana nie zaniknie trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Foziu Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Po około tygodniu krosta sama znikneła. Więc innym radzę nie wyciskać jej tylko często myć a sama się wchłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja mam taka sama,wycisołem i zrobiła sie jak krwiak i na wielkosc 1 cm na wysokosc 4mm Co mam z tym zrobic??Dodam żę strasznie boli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi