Gość Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Mam problem ! 3 dni temu pierwszy raz uprawiałem seks. Napletek ściagnął się ale zaraz pod żołędziem zrobił się ogromny bąbel jakby wypełniony.. mineło juz 3 dni i nic a to nadal rośnie.. Prosze o pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Trudno mi określić bez badania co to może być. Być może to jakiś krwiak powstały właśnie po stosunku. Może proszę spróbować zastosować przez kilka dni okłady na Rivanolu. Jeśli ten guzek nie zaniknie trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi