Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Słaby orgazm przy zapaleniu cewki moczowej

Gość Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 34 lata. Miałem zapalenie cewki moczowej. Brałem antybiotyki. Polepszyło się ale została jakaś niepewność bo siła moczu nie była dobra i zauważyłem że spermę mam jakąś rzadszą (więcej płynu nasiennego niż nasienia) i poszedłem do urologa (wcześniej byłem u lekarza w szpitalu bo dostałem gorączkę ponieważ nie mogłem do końca oddać moczu). Stwierdził, że za krótko byłem na antybiotykach i przepisał kolejne na miesiąc.Pierwsze 7 dni najsilniejsze-aubmentin(2x1), potem na 10 dni słabsze-unidox(2x1) i na ostatnie 20 dni jeszcze słabsze-nolicin(2x1) oraz jeszcze Bazetham na noc 1x przez 30 dni. Po 2, 3 dniach (czyli w zeszłym tygodniu) zauważyłem (a biorę od tygodnia), że niby ten mocz leci *lepiej* tzn większy strumień (grubszy strumień) i jest bardziej pomarańczowy ale mam strasznie słaby orgazm. A jeżeli współżyję drugi, trzeci raz to wylatują dosłownie 2 krople i czuję się tak jakby reszta nie mogła się wydobyć. Przed tymi antybiotykami, a po poprzednich też związanych z zapaleniem cewki moczowej tego problemu nie było. Czy to normalne? Proszę o poradę. Dziękuje. Marcin