Gość Mateusz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam Mam 13 lat i mam martwica jałową pięty :( Od 2 miesięcy mam tą chorobę. I teraz moje pytanie: Dlaczego nie boli mnie pięty tylko inne miejsca na stopie... cały czas boli mnie wysoko aż koło palców czasami tylko w innym miejscu a piętę staram się oszczędzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Taki ból może przenosić się z pięty na inne części stopy. To dość normalne i tak może się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dziękuję za odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie czy mogę jeździć normalnie na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Radziłbym odciążyć całkowicie stopę przez około 6 miesięcy, więc jazda na rowerze jest raczej wykluczona w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi