Gość Agnieszka Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam, Około 2 miesiące temu na moim pośladku pod skórą pojawił się guzek. Ma średnicę ok. 0,5 cm. Nie przemieszcza się, nie boli, zupełnie o nim zapominam. Od czasu pojawienia się nie rośnie, mam nawet wrażenie, że zmalał. Rozumiem, że po szczegółowe informacje muszę udać się na wizytę, jednak jestem zapisana do przychodni w mieście rodzinnym, w którym będę za ok. miesiąc. Chciałam zasięgnąć opinii, czy wizyta może tyle poczekać, czy też może to być coś groźnego i muszę zmienić plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Raczej to zmiana niegroźna i z wizytą można poczekać, wykonać ją w trybie planowym. To być może jakiś tłuszczak, włókniak lub kaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi