Gość Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam. Ile czasu trzeba czekac na wykonanie zabiegu usuniecia ginekomasti (refundowanego przez NFZ)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 W zależności od tego jak długa jest w danym szpitalu kolejka do zabiegów planowych. Najczęściej około miesiąca. W naszym szpitalu w Jaworznie czeka się od 2-4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jestem studentem, nie pracuje. Czy mimo to moge wykonac ten zabieg na NFZ? Jakie dokumenty sa potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Mam pytanie odn zabiegu usuwania ginekomastii..Od jakiego wieku wykonuje się chirurgiczne usunięcie ginekomastii? Czy może mi ktoś udzielić informację, gdzie mam się zgłosić, abym w Wielkopolsce miał przeprowadzoną tą operacje, refundowaną przez NFZ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi