Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Mały penis, obwisłe jądra i za dużo skóry na mosznie

Gość Mateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj sobie forum o stulejce.Zobaczysz ilu chlopakow i nawet doroslych mezczyzn cierpi przez zaniedbanie stulejki albo niewiedze.Wpisz w googla.Moim zdaniem powinienies w pierwszym rzedzie dokladnie zdiagnozowac ten nadmiar skory, bo akurat jestes w dobrym wieku na podjecie odpowiednich krokow.Moj syn mial ten problem i dzieki temu ze mi powiedzial, razem sie zajelismy problemem.Uwierz mi ze lepiej powiedziec matce, kobiety maja opiekuncza nature,a tatuskowie rozkladaja bezradnie rece albo uslyszysz od nich *chle, chle*.Nie musisz matce nic pokazywac, narysuj schemat, albo popros o zaprowadzenie do urologa.Do urologa mozesz trafic rowniez ze skierowanie od lekarza rodzinnego jesli sam poprosisz, albo nawet...odlozyc te 100 zl i pojsc sobie prywatnie na konsultację.Pozdrawiam i glowa do gory.

Taki ból spowodowany jest nagromadzeniem spermy w jądrach i kanalikach nasiennych przez pobudzenie seksualne. Jeśli sperma nie zostanie wydalona, nie dojdzie do ejakulacji tylko zostanie zatrzymana po jakimś czasie zaczyna się wchłaniać przez co ból ustępuje.

Mam problem..A jest taki iż poprostu gdy dochodzi do zwody, skórka z napretka nie schodzi mi do konca, a jak robię to na siłę to mnie boli..ale znowu jak jest w stanie spoczynku to normalnie mi schodzi.. nie wiem czy można to jakoś zrobić zeby wszystko funkcjonowało tak jak nalezy...czy raczej trzeba isc do lekarza.. chociaż wolałbym nie.

Mam problem po weekendzie spędzonym ze swoją kobietą i ostrym seksie zauważyłem że mam sflaczałą skórę na jądrach i trochę mi skóra schodzi czy to jest efekt tego że za dużo seksu lub drapania i ciągnięcia za jądra ???

Drogi Filipie Skóra na jądrach moze zdawac sie sflaczała poniewaz jądra powiekszaja sie podczas podczas wzmozonego wysilku seksualnego a gdy wroca juz do swojej naturalnej postaci skora moze wydawac sie troche sflaczala. Wiec nie ma sie czym przejmowac... pozdrawiam

Mój penis w stanie spoczynku jest bardzo miękki. Można go wycinać na wszystkie strony bezboleśnie. Dodatkowo od jakiegoś czasu po oddaniu moczu zawsze uroni kilka kropel gdy już jest schowany. Czy jest jakiś środek na to?

Ogólnie. Niektóre pytania są żenujące. Ale do Tolka. Po sikaniu trzeba członka *wydoić* i wyczepać resztki moczu z cewki. Ale w domu te resztki trzeba wytrzeć na papier toaletowy. Majtki będą czyste.